Sunday, July 22, 2007

una setmana de descans

aquesta setmana he acabat l'ultima classe: angles per als alumnes mayangna. la setmana ha estat mes dura que l'altra en que vaig donar classe, pero per sort ja s'ha acabat. ara nomes em queden cinc dies a rosita i despres anire cap a managua i granada.

la vida a rosita continua igual, pero amb algunes aventures que la fan mes distreta. ahir, a en ruy, el fillastre de la mestressa de l'hospedaje, el va assaltar un 'bolo' miskito i li va posar un ganivet a l'esquena perque volia que el portes en bici a no se on. al final no va passar res, nomes una historia mes per explicar.
ahir vam sortir a fer un toc amb en demetrio i en keith, dos alumnes mayangna. de fet, no va ser nomes un toc, sino que en van ser cinc: cinc cerveses (victoria i toña) que tot i ser suaus van acabar pujant. vam xerrar de mestizos, miskitos i mayangnas, de les noies de la zona (al contrari que passa en altres llocs, les mares cada cop son mes joves), de la seva llengua i de la nostra... i vam veure com el jovent ballava regueton (quin pal de musica, sincerament...)

com que aquesta setmana ja no tinc tanta feina, potser anire un parell de dies a bilwi, pero encara no es segur. ja us en posare al corrent.

per ara res mes. un altre dia de pluja.

fins aviat...

No comments: